0470 59 54 70 info@at-webdesign.be

Websites

 

Aantrekkelijke, op maat gemaakte websites tegen een aantrekkelijke prijs.

Vooronderzoek

We hechten veel belang aan de pre-fase van je project en omarmen een persoonlijke aanpak.

Daarom maken we eerst een grondige analyse van je bedrijfsidentiteit, eisen en doelstellingen vooraleer we jouw website ontwikkelen.

Samen stellen we een strategie en een planning op om jouw online vindbaarheid te vergroten en te verbeteren.

We begeleiden en adviseren je doorheen het volledige traject, zowel in de webdesign- en development fase als na de oplevering van de website.

Webdesign

Wie een buitengewone professionele website op maat wil laten maken, is bij ons aan het juiste adres.

Onze creatieve experten starten bij elk project vanaf nul en maken geen gebruik van kant-en-klare themes en templates.

We vertrekken steeds vanuit jouw eisen, voorkeuren en noden en creëren op die manier een uniek ontwerp dat kracht en authenticiteit uitstraalt.

Jouw webdesign geldt dan ook als dé ultieme visuele representatie van je bedrijf. In elke fase van het project is er ruimte voor feedback en aanpassingen waar nodig.

at-webdesign -webdesign

Web development

Onze pientere front-end developers vertalen het webdesign in code en blazen zo leven in jouw website op maat. Ook op vlak van web development starten we steeds vanaf nul. Bij het bouwen van je website integreren we enkel de benodigde modules, plugins en functionaliteiten, zodat we je website gemakkelijk kunnen optimaliseren en beter kunnen laten scoren in Google. SEO, Search Engine Optimization of zoekmachine optimalisatie begint dus reeds bij de opbouw van jouw professionele website.

WordPress

We maken gebruik van WordPress bij alle websites die we opleveren.

WordPress heeft sinds zijn ontstaan in 2003 een goede en stevige reputatie opgebouwd als gebruiksvriendelijke CMS (Content Management System of beheersysteem) met onbeperkte mogelijkheden.

Naast de gebruiksvriendelijkheid hebben WordPress websites ook een positieve invloed op de ranking in zoekmachines zoals Google.

Een razendsnelle, goed scorende en mobile responsive website is bij ons niet zomaar een belofte, maar een absolute evidentie.

Let’s Work Together

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij realiseren uw droom.